Meghökkentő kiskedvenc

Vérmajom támadta meg az eljáró rendőrt - videó!

Közúti ellenőrzésre állította meg a rendőr azt az autót, amire egy aprócska, ám annál vérszomjasabb kisállat vigyázott bentről...

2013.06.23 20:09ma.hu

A texasi rendőr sosem gondolta volna, hogy olyan incidens éri igazoltatás közben, amire nem készítették fel az akadémián. A szokásos közúti ellenőrzést végezte szolgálati idejében, mikor megállított egy autót a sztrádán. Mikor kitöltötte a gyorshajtásért kirótt büntetés elektronikus dokumentumait, megkérte a sofőrt, hogy írja alá: tudomásul vette az ellene megindult intézkedés okát, majd benyúlt az autóba a letekert ablaknál, hogy átadja a hitelesítő eszközt.

Ekkor a hátsó ülésről egy majom vetődött előre a fejtámla és a karosszéria közötti résen, majd megharapta a rendőrt. A tiszt szemüvegére felszerelt kamera teljes egészében rögzítette az esetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.