Gyilkosság lett az öngyilkossági szándékból

Magát akarta megölni, de mást lőtt le

Saját magával akart végezni egy vadász, ám most mégis gyilkosság vádjával kellett bíróság elé állnia: egy társával végzett, aki épp az életét szerette volna megmenteni.

2013.06.21 15:37ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Gyilkosság miatt kell bíróság előtt felelnie az eredetileg öngyilkossági szándékkal fegyvert fogó férfinak, mert a pisztolyt nem maga, hanem az a vadász ellen fordította, aki megpróbálta lebeszélni őt a halálról. Az 58 éves Reinhard Sommer egy Erfurt (Németország) közeli erdő tisztására telepedett le egy üveg pálinka társaságában, ott készült búcsút venni a világtól.

Csakhogy épp akkor járt arrafelé egy 69 éves vadász, Dieter Hauser, aki látván, mire készül a férfi, megpróbálta meggyőzni őt az élet szépségeiről. Az addigra erősen ittas Hauser azonban dühbe gurult és háromszor rálőtt a vadászra. Az áldozat a lőtt sebek miatt elvérzett: comján, arcán és a gyomránál érte a három golyó.

Az ügy folyamatban van - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.