Megmutatta, van miért élni

Kutyája "beszélte le" az öngyilkossági szándékról a nőt

Véget akart vetni az életének egy idős nő, ám kutyája megérezhetett valamit és közbelépett. A gazdi nem úszta meg sérülés nélkül, de már letett a végzetes elhatározásáról.

2013.03.11 15:31ma.hu

El akarta dobni magától az életet egy 63 éves nő Franciaországban, ám az utolsó pillanatban a hűséges kutyája közbelépett, és nemcsak megakadályozta a végzetes tettet, de meg is változtatta a nő szándékát - számolt be a brit Metro című lap. A gazda egy pisztollyal vetett volna véget életének, de akkor az emberek számára sokszor titokzatos ösztöne figyelmeztette a hű németjuhászt és berontott a szobába.

Épp jókor: a nő már elsütni készült a pisztolyt, ám ahogy a kutyája fellökte őt, a golyó célt tévesztett és bár így is mellkasi sérülést okozott a gazdinak, az nem volt halálos, de még életveszélyes sem. A nő most kórházban lábadozik, az igazi örömhír azonban az, hogy kutyája hűségét és ragaszkodását látva belátta, van értelme az életének.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.