Senki sem vett észre semmit

Fényes nappal forgatták a keménypornót a városi hivatal parkolójában

Csak amikor felkerült az internetre, akkor derült ki, hogy a városi tanács épületének parkolójában forgattak egy kőkemény pornót Angliában. A rendőrség a film alapján indított nyomozást.

2013.06.21 14:27ma.hu

Amikor forgott a kamera, senkinek nem tűnt fel, hogy az angliai Sutton városában a tanácsi épület parkolójában áll egy autó, mellette egy forgatócsoport, az autó pedig félreérthetetlen ütemben hullámzik és a kihallatszó hangok sem hagytak sok kétséget afelől, mi is zajlik odabent. Az illetékes hatóságoknak is mindössze akkor szúrt szemet az eset, amikor már felkerült az egyik pornóoldalra a 11 perces hardcore szexfilm.

Fotó: Google Street View

A rövid alkotásba az aktuson kívül még az is belefért, ahogyan a taxi begördül a parkolóba, amelyben egy nő utazott, aztán megállt az épülettel szemben és elkezdődött a valódi akció. Mindezt fényes nappal, amikor az épület elvileg tele volt dolgozókkal - adta hírül a Daily Mirror. A rendőrség és a tanács szóvivője egyetértettek abban, hogy engedély nélkül tilos lett volna a tanács területén filmet forgatni, a nyomozók egyúttal kijelentették, hogy "megteszik a megfelelő intézkedéseket".

Tony Shields, a tanács szóvivője sokkolva érezte magát, amikor kiderült, hogy miféle művet forgattak a területen. "Elképesztő, hogy egy kemény pornós annyira biztonságban érzi magát, hogy fényes nappal egy nyilvános parkolóban készít egy ilyen egyértelmű filmet!" - mondta. A parkolóban egyébként biztonsági szolgálat is járőrözik, ők most állítólag fokozottabban figyelnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.