A férfiak nem tudják, mi kell a nőnek

Bugyival és kombinéval kampányol a képviselőjelölt

Szokatlan kampányfogást vetett be egy mexikói képviselőjelölt nő: potenciális szavazóinak - csupa nőnek - ingyen fehérneműket osztogat, hogy "valami igazán hasznosat" kapjanak.

2013.06.11 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Bugyikat, melltartókat, de még szexi hálóingeket is osztogat a mexikói Susana Hurtado Vallejo, aki a legközelebbi képviselőválasztás egyik jelöltje és úgy véli, hogy a női szavazókat az efféle apróságokkal lehet igazán megfogni. A Cancun város polgármesteri címére áhítozó jelölt a szokatlan kampányajándék kapcsán kifejtette: olyasvalamit akart adni a reménybeli szavazóinak, ami igazán különleges, mégis hasznos és az emberek valóban használni tudják.

A kampány a hónap elején kezdődött és még messze a vége, azt pedig csak az idő mutatja meg, hogy az osztogatás sikere a szavazófülkében is kitart-e. "A férfiak nem értik, ahogyan a nők gondolkoznak, vagy hogy hogyan szavaznak" - idézte Vallejo indoklását az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Önnek mi volt eddig a legemlékezetesebb vagy legmeghökkentőbb választási kampányajándék, amit valaha kapott?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.