A Shard 68. emeletén találták a ruhadarabot

Hogy került a bugyi 245 méter magasra?

A biztonsági személyzet is és az üzemeltető jogászai is vizsgálják, hogyan kerülhetett, pontosabban mit keresett az Európai Unió legmagasabb építményeként híressé vált Shard 68. emeletén egy fekete bugyi.

2013.01.25 15:29ma.hu

Egyelőre elképzelni sem tudják, hogyan kerülhetett a londoni Shard 68. emeletének férfivécéjébe egy fekete női alsónemű, bár tippje természetesen mind a biztonsági személyzetnek, mind az épület üzemeltetőjének van. A személyzet, amelynek egyik tagja felfedezte az intim ruhadarabot egy exkluzív, zártkörű partit követően, úgy véli, minden bizonnyal egy felajzott párnak szexelni támadt kedve a padlótól plafonig érő üvegablakok előtt, gyönyörködve az érzéki élvezetek közben a panoráma nyújtotta látványosságban is.

Ugyanakkor a felhőkarcoló jogászai szerint nincs kizárva, hogy egyszerűen csak valaki tréfából odatette a bugyit. "Semmi bizonyíték nincs arra, hogy szex is történt" - mondta az Európa második legmagasabb épületeként híres Shard szóvivője a The Daily Telegraphnak.

A tavaly nyáron átadott, tiszta időben akár 64 kilométeres kilátást is nyújtó torony február 1-jén nyílik meg a látogatók előtt, ezt előzte meg egy zártkörű rendezvény, amely után rátaláltak a fekete bugyira. Arra nem tért ki a brit napilap, hogy a rejtély kivizsgálása miért a jogászok hatásköre, mint ahogyan arra sem, hogy amennyiben kiderül, mégis szex közben felejtették ott a bugyit, akkor milyen retorzióra számíthat a "vétkes".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.