Most már mindenki tudja: borotválja...

Bugyi nélkül, forrónaciban villantott az énekesnő

Alexandra Stan énekesnő nem először csinált botrányt egy fellépésén, és vélhetően nem is utoljára, de nem lehet eldönteni, mi volt vajon az eredeti célja azzal, hogy szuperrövid nadrágja alá nem vett bugyit.

2011.09.20 17:29ma.hu / manna.ro

Nem ez volt az első megdöbbentő alkalom: korábban már egy milánói fellépésén is kissé lazán kezelte a jóízlés határait a román Alexandra Stan. Az énekesnő ezúttal a szokásos erotikus mozdulataihoz azonban mintha alulöltözött volna, pontosabban épphogy alul nem öltözött.

Az extra rövid nadrág alá ugyanis nem vett bugyit, így viszont a vászon minden egyes terpesztésénél leplezetlenül megmutatta, mi is van alatta: most már mindenki biztos lehet benne, hogy gondosan borotválja a nemi szervét.

A Ballermann Hits 2011 elnevezésű zenei rendezvényen a sztár Mr. Saxobeat zenéjére forgatja a csípőjét - és mutogatja a lábaközét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.