"Olyan a szád, mint egy kettéhajtott matrac"

ValóVilág: Veronika máris cicit villantott

Nem csalódtunk Veronikában: egyrészt sikerült szélsőséges megnyilvánulásokra késztetnie lakótársait, másrészt meg hozta a szokott hebrencs formáját, és az sem zavarta, amikor a cici kificcent a bikiniből.

2011.09.20 08:36ma.hu

Akárcsak az elmúlt néhány hónapban, Veronika a Villa falain belül is kihozta a szélsőségeket az emberekből: alighogy beköltözött, már azt taglalták lakótársai, mire hasonlít a szája. Attila, aki kategóriája szerint eleve összeférhetetlen, most ugyan kifejezetten összefért a plasztikbombával, mégis sikerült kacsacsőrnek titulálnia Alekosz exének a száját. Persze sietett hozzátenni: "jó értelemben véve".

Gergő, az alfahím se volt rest, rögtön rátett egy lapáttal, ő egyenesen kettéhajtott matracnak minősítette a lány csücsöri száját, és hiába mondogatta ő is, hogy tényleg mindketten "jó értelemben véve" gondolják azt, amit, Veronika mégis enyhén szólva zokon vette a szerinte határozottan pici száját ért kritikát.

"De szép matrac, piros!" - próbált a kedvére tenni Gergő a lánynak, de hiábavaló volt minden igyekezete: a helyzetből addigra már egyikük sem tudott volna jól kijönni.

Nem ez volt Veronika egyetlen említésre méltó epizódja a ValóVilágban töltött első két napján, és azt kell mondanunk: lehet fanyalogni a leányzó viselkedésén, de az biztos, hogy nehezen lehet nem észrevenni őt: valami mindig történik körülötte és vele.

Bár állítása szerint szülei kifejezetten megkérték őt, ne hozzon szégyent rájuk és ne meztelenkedjen, a lánynak akaratán kívül mégis sikerült mindjárt a beköltözés utáni délutánon cicit villantania, pedig csak egy laza pancsikolásra ugrott be a medencébe a társaival. Ám a fránya melltartó hirtelen az ellenségévé vált, és úgy döntött, odébbmegy egy kicsit - épp eléggé ahhoz, hogy a kamera teli szögből rögzítette Veronika csupasz mellét.

"Most már úgyis mindegy, most már... Tök mindegy!" - szabadkozott, és ezzel végképp nem is tudunk vitába szállni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.