Veronika túljutott az eddigi fordulókon

Videó: Nagyon akarja Alekosz exe a VV5-öt!

Újonnan kialakult párkapcsolata ellenére - amiről pár hete még hallani sem akart! - Veronika őszintén reméli, hogy bejuthat a VV5-be, még akkor is, ha tudja, hogy ezzel kockára teszi szerelmét.

2011.08.21 11:29tabu.tv

Az Alekosz menyasszonykereső show-ból ismertté vált Veronika jelenleg boldog a magánéletében, ám most más lebeg a szeme előtt: a ValóVilág 5. szériája, amelynek első válogatóin túljutott, így minden esélye megvan arra, hogy a nézők beválogassák őt a luxusbörtönbe. Reméli, új kedvese megvárja őt, bár nagyon frissnek gondolja ezt a kapcsolatot.

Veronika a Tabu Tv riporterének elmesélte, hogyan ismerkedett össze Sanyival, új szerelmével. „Rosszkor jött ez az egész. Egy hétfői napon írtam alá a szerződést az RTL Klubnál és Sanyival kedden ismerkedtem össze. Bízom abban, hogy bekerülök a VV5-be, Sanyi pedig támogat ebben. Még nagyon friss a kapcsolatunk, nem tudom, hogy erre mennyire lehet alapozni. Bizonytalan vagyok nagyon sok mindenben.” - nyilatkozta a fiatal lány.

Veronika hitt Alekoszban (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

Az internetes sztártévé riportere megpróbálta Veronikát az Alekosszal való kapcsolatáról is kérdezni. „Nem tudom pontosan, hogy vannak a dolgok. Volt róla szó, hogy beperel engem, de szerintem nem lesz ebből bírósági ügy. Véleményem szerint el lehet simítani a dolgokat, de nem igazán beszélünk egymással mostanában” - mondta a menyasszonykereső show nyertese, miután egy nyilatkozatában Alekosz férfiasságára tett sértő megjegyzéseket és ebből botrány keveredett. Nem sokkal később Alekosz bejelentette, fontolgatja, hogy perre viszi az ügyet.

Veronika próbálta az alkoholra fogni felelőtlen megnyilvánulását. „Kicsit ittam a születésnapomon, ezzel szerintem mindenki így van a saját szülinapján. Úgyhogy nem tartom olyan nagy problémának, hogy ezt így elmondtam. Viszont így utólag, hogy ez lett belőle, nyilván ezt így nem nyilatkoznám le, és tényleg övön aluli ütésnek tartom, amit csináltam” - vallotta be bűnbánóan.

Sanyival viszont komolyan tervez a feketéből barnává lett, majd visszafeketedett szépség. Állítása szerint csak akkor vág bele egy komoly kapcsolatba, ha tényleg meg van róla győződve, hogy megtalálta élete szerelmét, azonban nem bízik a pasikban.

Engem eddig mindenki átvert. Megcsaltak, mellettem párhuzamosan volt más is, hazudoztak nekem. Valljuk be, egy hónapja leszünk együtt, amikor én bekerülök a villába, ha úgy alakul, és egy hónapos kapcsolat nem tudom, hogy jó esetben fél évet kibír-e? Honnan tudjam, hogy ő nem csinál semmit? Ő látni fog engem, de fordítva ez nem igaz. Sokat agyalok ezeken és sajnos ez kihat a hangulatomra is.

A hősszerelmes fiú állítja, hogy hűséges lesz és ezt várja el Veronikától is. Ha mindez teljesül, egy meglepetéssel várja kint a lányt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.