Veronikával 6 fő vette birtokba a villát

Galéria - Benépesült a villa, Alekosz exe is beköltözött

Hat nappal az első beszavazás után végre megnyílt a ValóVilla ajtaja, igaz, az udvarból már kissé nehezebben jutottak be a versenyzők a házba, de végül megoldották a rejtvényt.

Birtokba vették az első lakók az ötödik ValóVillát képgaléria

2011.09.18 12:15ma.hu

Egy hete vártak a kukkolás rajongói, hogy végre benépesüljön a villa, de szombat estétől nem kell tovább nélkülözniük kedvenc valóságshow-jukat. A ValóVilág ötödik része persze már hétfőn kezdetét vette, ám az első héten mindössze egy-egy beszavazóshow jelenthetett némi izgalmat, a villa falai eddig üresen várták, hogy újra birtokba vegye valaki.

Ebből a szempontból tehát a szombati adás különlegesnek mondható, hisz nemcsak egy újabb beszavazás következett, de az első öt lakó - az alfahím Gergő, a szenvedélyes Seherezádé, Fecó, a dumagép, a cselszövő Kinga és az összeférhetetlen Attila - óriási ováció közepette fedezte fel a villát. Pontosabban annak udvarát, ugyanis mint kiderült, a versenyzőknek mindjárt az első percekben egy rejtvényt kellett megoldaniuk, hogy kinyíljon a villa belsejét rejtő redőny.

Balázs és Lilu azonban bármennyire is jól szórakoztak a türelmesen toporgó lakókon - ők nem tudták, hogy nem fog magától kinyílni az ajtó -, nem nézhették az idő végeztéig, hogyan oldják meg a feladatot, hisz a stúdióban már izgatottan várta mindenki, vajon a három legismertebb versenyző, Alekosz exei közül ki költözhet be percekkel az ötösfogat után a luxusbörtönbe.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


Veronika, aki az előző ValóVilág győztesének szívét néhány hétre meghódította, most azt szeretné bizonyítani, hogy önmagában is értékes, és emlékeztette a szavazókat, hogy bár a külseje nem egészen természettől fogva olyan, amilyen, a belseje annál inkább igazi, épp ezért igazán helye van a villában.

Andrea, akit Alekosz Pajkos Póninak becézgetett, mindvégig igyekezett túlkiabálni két vetélytársát, róla annyi derült ki a beszavazás során, hogy miután Alekosz ejtette, ő teljesen depressziós lett, de a meditációk kisegítették a gödörből, most pedig álmait szeretné a villa segítségével megvalósítani.

A harmadik jelölt Barbara volt, aki talán a legjobban akarta, hogy Alekosz őt válassza annak idején, ám a véghajrában elbukott, most azért futott neki a VV5-nek, hogy több tonna telesírt papírzsebkendő után bebizonyítsa, a magafajta teljesen egyszerű, átlagos emberek is elérhetik a legmerészebb célokat.

A szavazás végeredménye nem hozott túlzott meglepetést, Veronika a menyasszonykereső show óta is a bulvármédia rendszeres szereplője, így szinte borítékolható volt, hogy a másik két jelölt csupán statisztál mellette. Az időközben a villába bejutó öt versenyző közül is hárman őt várták, így érthető a hatalmas öröm, amikor a fekete hajú lány némi bizonytalanság után belépett a korábban jól ismert "lakhelyére".

Bizonytalanság után, mondjuk, nem véletlenül: a lány már ott elvesztette a fonalat, amikor a stúdió egyetlen nyitott kijárata helyett kis híján a bejáraton keresztül távozott, de a villa kapujához vezető úton is figyelni kellett rá, odatalál-e. Az utolsó akadályt a villa ajtaja jelentette, ami előtt Veronika hosszasan toporgott, de végül nagy biztatás közepette rájött, hogy ez is csak egy ajtó, aminek az a dolga, hogy kinyissák.

Ilyen előzmények után igazán érdekes folytatásnak nézünk elébe!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.