Pár óra és kezdetét veszi az újabb őrület

Galéria - Íme, a VV5 leendő győztese és ellenfelei

Már csak órák választanak el bennünket attól, hogy elstartoljon a legújabb kukkolóshow: most még 42 kiválasztott reménykedhet abban, hogy végül ő viszi el a VV5 fődíját. Ki lesz a szerencsés?

Bemutatkoznak a VV5 jelöltjei képgaléria

2011.09.12 11:29ma.hu

Cikkünk megjelenésének percében még pontosan 42 fiatal álmodozik arról, hogy néhány hónap múlva az ő markát üti többmillió forintnyi fődíj, részben készpénz, részben havi járadék, részben pedig lakás és autó formájában. Az is biztos, hogy a galériában bemutatott arcok között ott a győztes, azt azonban legfeljebb a legtehetségesebb jósok tudnák jelen pillanatban megmondani, ki lesz az a 14, aki beköltözhet a villába és közülük ki lesz az egy, aki mindvégig versenyben marad, aki társaival hol szövetségre lépve, hol velük szembeszállva hétről hétre küzd a továbbjutásért, az egy, aki mindent visz.

Az Alfahímek (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence - A galériához KATT a képre!)


A játék számos ponton el fog térni attól, amit a korábbi ValóVilágok során már megszokhattunk, újítás például, hogy bár a kiesés továbbra is a Kiválasztás - Kihívás - Párbaj hármas mentén fog zajlani, ezúttal a párbajról győztesként visszatérő játékos nem kapja meg automatikusan a védettséget. Ezt az újonnan megjelenő Arénában lehet megszerezni, ami a villa területén kívül lesz, ugyanakkor a Megmérettetésen nemcsak az erőnek és az ügyességnek, de az intelligenciának is nagy szerepe lesz.

A Beszavazás azonban lényegében ugyanúgy zajlik hétfő estétől, ahogyan azt korábban megszokhattuk: minden kategóriában 3-3 induló közül kell kiválasztani, ki költözhet be a villába. Az első héten még csak válogathatunk a jelöltek közül, majd a hét végén költöznek be egyszerre az első beszavazottak, őket viszont már naponta követik az újabb lakók.

A sort az Alfahímek nyitják hétfő este, majd szép sorjában jönnek Alekosz exei, az Amazonok, a Cselszövők, a Dumagépek, az Érzékenylelkűek, a Furák, a Helyes pasik, az Összeférhetetlenek, a Plázacicák, a Skalpvadászok, a Szenvedélyes nők, a Szüzek és a Valóságshow veteránok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.