Teljesen új szabályokkal készülnek a show-ra

Több ármány és szerelem, kevesebb Olivér és Szandika a VV5-ben

Már a VV4 is jelentősen eltért a korábbi ValóVilágok koncepciójától, az ősszel induló legújabb szériában még inkább új elemekre készülhetnek a nézők és persze a játékosok is.

2011.08.01 13:29ma.hu

Sokkal több szinglit és több olyan fiatalt keresnek a VV5 válogatása során, akiknek nem pusztán az ismertté válás a céljuk a műsorral, hanem valóban meg akarják nyerni a fődíjat, a játék végéig el akarnak menni és ezt fel is vállalják.

A negyedik sorozat alatt fordult elő első ízben, de ekkor mindjárt kétszer is, hogy két játékos önként feladta a versenyt, egy harmadikat pedig még a valóságshow első szakaszában ki kellett zárni a benti szabályok megsértése miatt.

"Nyilvánvaló, hogy a VV5 nem lehet olyan, mint a VV4 volt, tehát mi nem Olivéreket, Alekoszokat, Szandikákat és Béciket keresünk" - mondta el az RTL Klubban Rubin Kristóf, a műsor kreatív producere. "Amit most keresünk, amiről szeretnénk, hogy szóljon a ValóVilág5, az az ármány és a szerelem."

Talán már a kiválasztás sem így zajlik a VV5-ben... (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)


A szakember elismerte, hogy bár a játék lényege az, hogy időről időre valakinek távoznia kell a villából, nézői szempontból mindenképp negatív élményként csapódik le az, ha valaki önként adja fel a versenyt. "Ő drukkol, szurkol érte, sőt úgy gondolja, hogy ott a lehetőség, miért nem használja ki" - fogalmazott Rubin, hozzátéve, hogy természetesen ezt előre szinte lehetetlen száz százalékos biztonsággal kizárni, de törekszenek arra, hogy ne fordulhasson ilyesmi elő.

"A négyes széria nagyon megterhelő volt, megpróbálunk olyan embereket találni, akik valóban motiváltak, és nem akarják feladni." - magyarázta, hozzátéve, hogy egy jelentős újításra számíthat mindenki, alapjaiban fognak megváltozni a szabályok, ám erről pontos részleteket egyelőre nem szeretett volna kiszivárogtatni. Csak annyit lehet sejteni, hogy magát a játékmenetet fogja a változtatás befolyásolni, és az emberek közti harcot erősíti.

"Leporoljuk a régi formátumot, és a ValóVilág5 egy sok tekintetben ugyanolyan, de mégis új műsor lesz" - árulta el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.