Ellenkampányt indított a VV4 győztese

Alekosz hadat üzent: "Veronika nem kompatibilis"

Esélyt sem akar adni a VV4 győztese Veronikának arra, hogy akár csak a közelébe jusson a napok múlva induló VV5 fődíjának, szerinte ugyanis egykori szerelme teljesen alkalmatlan a játékra.

2011.09.08 16:29ma.hu

Eleinte csak apróbb szurkálódásnak tűnt, mostanra viszont nyílt háborúvá fajult az az ellentét, ami Alekosz és egykori szerelme, Veronika között feszül: a ValóVilág negyedik győztese mindent elkövet azért, hogy a beszavazás küszöbén álló Veronika esélyeit ellehetetlenítse. A lány ugyanis sikeresen túljutott az előválogatókon, ami azt jelenti, hogy a játékba kerülése innentől a nézők kezében, pontosabban telefonjaiban van.

Persze nemcsak Veronika lehet ismerős a jelöltek közül a tévénézőknek, mostanában gyakran látni együtt az RTL Klub székházának környékén a menyasszonykereső műsor győztesét két korábbi riválisával, Andreával, a "pajkos pónival", valamint Barbarával, aki szinte az utolsó pillanatig esélyes volt Alekosz szívére. Nem véletlenül: mindhárman szeretnének harcba szállni az ötödik ValóVilág mesés fődíjáért.

Itt még nagy volt a szerelem (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

Utóbbiakról Alekosz nem fejtette ki véleményét, ám az elmúlt hetekben eléggé nyilvánvalóvá vált, hogy Veronikával nem sikerült a szakításuk után egy kellemes baráti viszonyra váltani - a két fiatal azóta ha csak teheti, odapörköl a másik orra alá, legyen az sajtónyilatkozat, tévés szereplés vagy nyilvános közönségtalálkozó.

Ezek után nem lehet azon sem csodálkozni, hogy Alekosz kijelentette: minden erejével azon lesz, hogy rajongóit lebeszélje a szavazásról. "Veronika egyszerűen nem kompatibilis a játékkal" - jelentette ki az Új Ászban, azzal együtt, hogy elismerte, fogalma sincs, miben változnak a játékszabályok az új szériában. "Teljes mértékben alkalmatlan a habitusa, a hozzáállása és a mentalitása egy ilyen játékhoz" - osztotta meg véleményét.

Miközben a bulvárlapnak kifejtette, hogy számára elég lesz 1-2 hét a játék indulásától számítva, hogy megjósolja a játékosok taktikáját és megnevezze a későbbi győztest, azt is elárulta, hogy szimpatizánsait felszólítja, ne szavazzanak a fekete hajú, szilikonos szájú leányzóra. "Teljes mértékben elhatárolódom attól a magatartástól, amit az elmúlt hónapokban tanúsított" - fogalmazott.

Mi meg csak értetlenül pislogunk: ha úgyis tudja, hogy Veronika esélytelen a győzelemre, akkor miért fáj neki, hogy pár hétig belekóstolhat a villalétbe?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.