Alsóneműre megy a kereső

Bugyipénzt követelnek a Google-től

Bugyipert indított egy japán nő a Google ellen, mert az internetes cég egy utcatérképfényképén véletlenül lencsevégre kapta az asszony alsóneműjét és közszemlére tette.

2010.12.28 07:10MTI

A bugyi szárítókötélen volt, nem a nőn, aki 600 ezer jent - 1,3 millió forintot - követel kártérítésként. A bíróság előtt azzal érvelt: lelki feszültséget okozott neki, hogy ország-világ elé tárták bugyiját és amióta felfedezte a felvételt, attól tart, hogy minden lépését titokban kamerára veszik.

A nő - akit időközben elbocsátott a munkahelye - másik lakásba költözött Fukuoka városában - adta hírül a brit Metro újság.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.