A Psy-őrület nem tud elmúlni

Videó - A kakadukat is elérte a Gangnam-láz

Azt hitték, már nincs új a nap alatt és mindent láthattunk a világhálón, amit csak lehetett a Gangnam Style kapcsán? Nos, akkor itt a legújabb hullám, most a madarakat érte el a lovas tánc.

2013.06.03 16:00ma.hu

Néhány hete már akkora a csönd Psy és a Gangnam Style körül, hogy joggal gondolhattuk, a lovaglós tánc őrülete már rég lecsengett. Bár az igazi elsöprő hullám valóban a múlté, a jelek szerint még mindig van új a nap alatt: nemrég egy madártulajdonos töltötte fel a világhálóra azt a videót, amelyen a kakaduja látható, amint lelkesen ropja a gangnamet.

Az élmény szavakkal leírhatatlan, inkább klikk a videóra - de csak óvatosan, mert nehéz visszafojtani a hangosan kitörni készülő nevetést!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.