Félrelépett a feleség

Videó: pár méterre a férjtől mászik ki az ablakon a rajtakapott alsógatyás szerető

Meglepte a férj hűtlen feleségét, a szerető pedig félelmet nem ismerve menekül a második emeleti szobából. Lentről drukkolnak neki, végül az első emeleti ablakban elakad. Hogy mentse a bőrét, inkább ugrik...

2013.05.20 19:30ma.hu

Éppen pásztoróráját töltötte a hűtlen feleség és szeretője, mikor a férj váratlanul megérkezett. A házaspár heves veszekedésbe kezdett, végül egyre több járókelő gyűlt össze és videózta az erkélyjelenetet, ahogy a férfi és a nő vitatkoznak egymással.

Egyszer csak váratlan esemény történt. Ugyanis a képbe került egy harmadik személy is, mégpedig a szerető, aki a perpatvar közepette igyekezett menteni a bőrét, és alsónadrágban, a régimódi szökési jeleneteknek megfelelően összecsomózott lepedő segítségével menekült a második emeletről.

A videó alapján a rutinos férfi minden bizonnyal már szökött ablakon át, ám a kötélmászás nem az erőssége, végül az első emeleti ablakpárkányon megáll, majd leveti magát az addigra már kiérkező tűzoltók felfújható paplanára, és morogva odébbáll.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.