"Ráterhelem a cipőmre: ha valami kikapcsolódik..."

Videó - Félrelépett Medveczky Ilona

Előbb csak egy apró botlás, aztán egy újabb rossz lépés és Medveczky Ilona máris a földön találta magát az év egyik legnagyobb társasági eseményén. Persze nem jött zavarba, gyorsan kivágta magát.

2012.02.07 08:34ma.hu / RTL Klub

Ki így, ki úgy hívta fel magára a figyelmet az év egyik legnagyobb celebpartijának számító díjátadó gálán, amikor a Story Magazin kiosztotta a közönségszavazatok alapján a hazai hírességeknek járó elismeréseket. Volt, aki magával a díjjal vívta ki a helyszínen tartózkodó fotósok érdeklődését, de mint mindig ilyen eseményeken, ezúttal is akadt számos egyéb érdekesség is.

Miközben Tóth Gabi megkapta az Év Énekesnőjének járó kitüntetést, valahogy érdekesebb volt a szakmai teljesítménye helyett az, hogy ki az a jóképű fiatalember, aki egész este szinte el sem engedte az énekesnő kezét. Nem sokkal ezelőtt még minden bulvárlap azzal volt tele, hogy Gabit mennyire megviselte, hogy szakított vőlegényével, Rolival, mostanra viszont láthatóan megvigasztalódott és csak úgy ragyogott a boldogságtól Rasztovics Dávid oldalán.

Hasonlóképp párosan érkezett a gálára a Barátok közt Kingája, Balogh Edina és az X-Faktoros Tarány Tamás is bemutatta új szerelmét, akivel bár két hónapja járnak már, csak most léptek először hivatalosan is a nyilvánosság elé Bernadettel. Az est egyik legnagyobb nyertese egyébként az RTL Klub volt, a csatorna a ValóVilágért és az X-Faktorért is bezsebelt egy-egy közönségdíjat.

És hogy mivel sikerült a villogó vakukat magára irányítania Kiszel Tündének és Medveczky Ilonának? Előbbi a saját bevallása szerint hétszámjegyű összegbe - "ennek a ruhának eszmei értéke van" - kerülő báli ruhájában feszített egész este, a táncos díva pedig némi botladozás után a testhez simuló báli ruhájában a földön landolt, igaz, ezt is a tőle megszokott eleganciával adta elő. Utóbb a rosszul bekapcsolt cipőre fogta a kínos balesetet, ami szerencsére mit sem csorbított hírnevén, és a hangulatot sem befolyásolta: a sztárok hajnalig ropták a két teremben hallható muzsikára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.