Elárulta ifjúságának titkát a díva

Medveczky Ilona: Egyedül a primitív emberek közelednek felém

69 évesen a legtöbb díva már inkább titkolná korát, Medveczky Ilona viszont büszke rá, hogy máig olyan fitt és ruganyos, amiért bármelyik harmincas is megirigyelhetné. Most elárulta titkát.

2011.08.01 16:29tabu.tv

Medveczky Ilona már évek óta ritkán fordul meg sajtóeseményeken, de július utolsó hetében mégis kivételt tett és megtisztelte jelenlétével a Karády Katalin Múzeum és Kávéház megnyitóját.

"Édesanyámnak a kedvence volt Karády, de én is találkozhattam vele, amikor Domonkos Sándor fotóművész képeit vittem el neki New Yorkba. Azt hiszem, ez nem sokkal a halála előtt volt, igen megviselt volt és nem is akarta, hogy közelről lássam, de aztán végül mégiscsak sikerült a találkozás." - emlékszik vissza a tabutv.hu videójában a 69 éves díva, aki viszont a mai napig remek formában van.

Fotó: Tabu TV


"Sokan kérdezik a titkomat, de mindig azt mondom, hogy nem teszek semmit a fittségemért. Teszem a házimunkámat, amit bárki más is csinál, nagyon sokat kertészkedek és van négy kutyám is, de segítségem senki. Engem szerintem a munka tart életben, nem beszélve arról, hogy biztosan jó génjeim vannak." - mondta el a Tabu Tv riporterének Medveczky Ilona.

A téncművész őszintén beszélt arról, hogy fiatalosságában csak egy dolog gátolja: már évek óta nincs férfi az életében. "Félnek tőlem a férfiak, nagyon félnek! Kortól és egzisztenciától függetlenül arra gondolnak először velem kapcsolatban, hogy vajon mit kell nálam teljesíteni és mennyibe kerülök? Ilyen butaság csak a magyar férfiaknak jut az eszébe..." - osztotta meg az internetes sztártévével Medveczky, aki csupán annyit kér szíve választottjától, hogy legyen nagybetűs Ember és havonta egyszer vacsorázzon vele egy szál gyertya mellett.

"Egy 25 éves kapcsolatom után most 5 éve egyedül vagyok. Nyitott vagyok, de nem nagyon fogok találni hozzám illő férfit. Egyedül a primitív emberek közelednek felém, viszont ők túl gátlástalanul." - mesélte Medveczky Ilona.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.