Nem akartak fizetni, ezen vesztek össze

Megölték a séfet, mert nem ízlett a vacsora

Belehalt a fejére mért ütésbe egy séf, aki azon szólalkozott össze az étterembe betérő vendégekkel, hogy finom-e az étel, amit főzött. A vendégeknek eszük ágában sem volt fizetni.

2013.05.17 07:29ma.hu

A német rendőrség már vizsgálatot indított annak a két férfinek az ügyében, akik egy japán séf halálát okozták Sylt egyik éttermében, a verekedés azon tört ki közöttük, hogy a vendégeknek nem ízlett a szakács főztje. Az 57 éves Miki Nozawa már az étteremben összeszólalkozott a két férfival, akik kijelentették, hogy az étel annyira szörnyű, hogy nem hajlandók fizetni érte.

Csakhogy valamivel később Nozawa meglátta az elégedetlen vendégeket ugyanott, a hely táncos részének egyik asztalánál, amin feldühödött és újra összeszólalkoztak. Ekkor kapta a séf azt az ütést a fejére, ami a halálát okozta - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. "A halál pontos okának felderítése még folyamatban van, a 36 és 50 éves férfiak kihallgatás alatt állnak" - mondta a rendőrség szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.