Gyilkossági kísérlettel vádolják a szakácsot

Leszúrta a vendéget, mert becsmérelte a pizzáját

Olaszos temperamentummal reagált egy pizzéria szakácsa az egyik vendég kritikájára: konyhakéssel támadt a férfire, aki azt merészelte mondani: a pizza pocsék.

2012.10.01 15:29ma.hu

Gyilkossági kísérlet vádjával tartóztatták le azt az olasz szakácsot, aki egy késsel támadta meg egyik vendégét. A Rovato nevű város egyik pizzériájába betérő férfinek az volt a bűne, hogy miután belekóstolt a pizzába, azt mondta a barátainak, hogy egész egyszerűen pocsék az íze. A feldühödött mester erre egy konyhakéssel esett neki az 57 éves vendégnek, előbb mellkason, majd háton szúrta őt.

A súlyos sérülésekkel kórházba szállított férfi most kórházban lábadozik, a 42 éves pizzakészítőre viszont jó eséllyel börtön vár. Az esetről beszámoló austriantimes.at című osztrák hírportál arra nem tért ki, hogy milyen pizza nyerte el a nem túl hízelgő minősítést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.