Profi módszerrel

Négy napig főzte - megszabadult nejétől a szakács

Egy kaliforniai szakács négy napon át lassú tűzön főzte meg véletlenül megölt felesége holttestét.

2012.09.20 17:29Konrád - ma.hu
Kép: nydailynews.com

Immáron két hete tart David Viens tárgyalása, akit azzal vádolnak, hogy 2009 októberében megölte 39 éves feleségét, Dawn Vienst. A keddi tárgyalási napon lejátszották azokat a felvételeket, amikből kiderült, milyen hátborzongató módon szabadult meg a férfi a nő holttestétől.

A hatóságok tavaly márciusban két alkalommal is kihallgatták a férfit, aki elmondta, hogyan ölte meg feleségét és mit csinált később a holttesttel. A felvételek egy kórházban készültek, mivel Viens - miután rá terelődött a gyanú felesége eltűnése miatt - leugrott egy 25 méter magas szikláról.

A 49 éves férfi elmesélte, hogy 2009. október 18-án leragasztotta felesége száját, majd összekötötte kezeit és lábait - megakadályozandó, hogy részegen és kokain hatása alatt üljön autóba. “Valamilyen okból erőszakos lettem” - mondta Viens.

Ezután elmondta, hogy amikor másnap reggel holtan találta az asszonyt, pánikba esett. A holttestet egy forrásban lévő vízzel teli vashordóba tette, és nehezékeket tett rá, hogy a test a víz alatt maradjon. “Lassan kezdtem el főzni és végül négy napig főztem” - vallotta be a férfi. 

Az nem derült ki, hogy hol főzte meg az asszony holttestét, de abban az időben Viens tulajdonában volt a Thyme Contemporary Cafe a kaliforniai Lomitában. Mint elmondta, a felesége koponyáját megtartotta. “Az volt az egyetlen dolog, amitől nem akartam megszabadulni, ha később el akartam volna tenni valahova."

Viens lánya szerint a férfi akkoriban azzal viccelt, hogy megfőzte a feleségét, hogy eltüntesse a bizonyítékokat. A vádlott barátnője szintén vallomást tett a múlt hét során. A tárgyaláson kerekesszékben megjelenő férfi ártatlannak vallotta magát. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.