A feleség talált rá a titkos szeretőkre

Belehaltak a szerelembe: megfulladtak a garázsban

Álmukban, szeretkezés után érte a halál a titkos szeretőket, a feleség talált rá a férjére és a fiatal nőre a garázsukban. A helyiségben nem volt levegő: a légyott után megfulladtak.

2012.09.07 11:29ma.hu

Egymás karjában halt meg egy kínai férfi és a titkolt szeretője, miután szerelemittasan hanyatlottak hátra a szeretkezés után a férfi autójában - a férfi házának garázsában. A 40 éves jómódú üzletember, Feng Hu és 20 éves szeretője holttestét a férfi felesége találta meg másnap reggel, amikor benyitott a helyiségbe.

Mint a vizsgálat kiderítette, a páros megfulladt a kiválóan szigetelt garázsban, amelybe a ház klímaberendezése folyamatosan szén-monoxidot pumpált. A rendőrség a szándékos emberölés esélyét kizárta, a nyomozás szerint véletlen balesetben halt meg a páros.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.