Jobban járt a megcsalt menyasszony

Az oltár előtt cserélték le a csalfa vőlegényt

A szó szoros értelmében az oltár előtt derült ki a vőlegényről, hogy szeretőt tart, ám az esküvő mégsem maradt el, csak épp egy másik férfi húzta fel a gyűrűt a menyasszony ujjára.

2013.05.16 18:02ma.hu

Teljesen kiborult a menyasszony, amikor az oltár előtt állva szembesült azzal, hogy vőlegénye bizony nem igazán hűséges hozzá. Amikor a szertartás ahhoz a ponthoz érkezett, hogy akinek tudomása van bármi olyanról, ami miatt a frigy nem jöhetne létre, az szóljon most vagy hallgasson örökre, felállt egy nő és bejelentette, hogy neki nagyon is van kifogása a házassági eskü ellen, mivel a vőlegény, Parvez Kapoor az ő szeretője és igényt tart a férfira.

A ceremóniát - amelyre India középső részén, Indoréban került volna sor - természetesen azonnal lefújták, ám mindenki nagy meglepetésére ekkor felállt az egyik vendég, Dr. Gulam Hussain, és felajánlotta, hogy ő itt helyben kész feleségül venni Ruskar Ayubot. Noha az ifjú pár azelőtt sosem találkozott, az örömapa beleegyezett a módosításba és még ugyanazon a napon éjszaka megköttetett az esküvő.

Ráadásul nemcsak az ara története végződött boldogan, amiért mégiscsak elkelt, hanem az apja is igen-igen elégedett volt a cserével. "Egy szerelőt vártam a vejemnek, helyette most kaptam egy orvost. Azt hiszem, végül minden jóra fordult" - örvendezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.