Szájból szájba lélegeztette a férfit

A menyasszony mentette meg a haldokló vendég életét

Még a menyasszonyi ruhája volt az ifjú feleségen, amikor száját a férje helyett egy másik férfi szájára tapasztotta - de ezúttal nem lett óriási botrány az esetből, sőt, mindenki ünnepelte a hős arát.

2013.04.30 09:57ma.hu

A násznép egyik tagjának szájára tapadt az ifjú feleség a férjéé helyett, amikor még a menyasszonyi ruháját sem vette át, de ezen senki nem botránkozott meg, a vendég pedig utóbb azt mondta, az ara mentette meg az életét. Szó szerint, mert a nagy dínom-dánom közepette a 28 éves fiatalember váratlanul rosszul lett és összeesett. "Az egyik barátom felkért táncolni, de ahogy a táncparketten voltunk, szédülésre panaszkodott. Megfordultam, hogy hozzak neki egy széket, de ő abban a pillantban összeesett" - emlékszik vissza a 24 éves Kylie Cox.

Nem volt idő gondolkozni, az ápolónőként dolgozó menyasszony azonnal odarohant és szájból szájba lélegeztetéssel próbálta magához téríteni a férfit, miközben az egyik, ugyancsak ápolónő koszorúslánya, valamint nagybátyja és még egy vendég csatlakozott hozzá, felváltva lélegeztették és mellkasi kompressziót alkalmaztak, hogy életben tartsák a fiatalembert, míg a mentők megérkeznek.

Kylie és Russell Cox (Fotó: Facebook)


"Ezután Russell és én a nászéjszakánkat a kórházban töltöttük, mert nem tudtuk, a barátunk életben marad-e vagy meghal" - mondta a fiatalasszony a Daily Mirrorban. "Az orvosok azt mondták, csoda, hogy túlélte" - tette hozzá. Hogy mi okozta a kis híján tragédiába torkolló rosszullétet, arról nem beszélt, de annyi bizonyos, hogy az alkoholnak nem sok köze volt hozzá. "Mindössze egyetlen italt fogyasztott, mivel egész nap vezetett" - mesélte Kylie.

"A partit késő éjszakáig terveztük, de amikor Russell és én este fél 9 körül elmentünk, az édesapám mindenkit hazaküldött, mert ő is azt hitte, a barátunk meghal. És bár még mindig kórházban van, de szerencsére úgy tűnik, teljesen fel fog épülni" - újságolta a nő. A nagy örömre és megkönnyebbülésre azt is elárulta, hogy a félbemaradt esküvőt hamarosan egy újabb partin pótolják be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.