Meg akarta öletni a nejét a metálénekes

Bérgyilkost keresett a feleségére a Grammy-jelölt rocker

Bérgyilkossal meg akarta öletni feleségét egy Grammy-díjra jelölt amerikai metálzenekar, az As I Lay Dying énekese. Tim Lambesist kedden őrizetbe vette a kaliforniai rendőrség.

2013.05.08 12:24MTI

A 32 éves énekes azért akarta neje halálát, mert az asszony elhidegült tőle. A rendőrségnek múlt hét csütörtökön jutott a fülébe a hír, amely szerint Tim Lambesis bérgyilkost keres. Csapdát állítottak az énekesnek: egy nyomozó bérgyilkosnak adta ki magát, Lambesis pedig megpróbálta felbérelni.

Az énekest a dél-kaliforniai Oceanside-ban, egy boltban vették őrizetbe.

Az As I Lay Dying 2000-ben alakult, eddig hat lemezt produkált. A zenekar - honlapja szerint - május végén amerikai turnéra indul, de ez immár bizonytalannak tűnik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.