A megbízót és a bérgyilkost is elfogták

Terrorelhárítók akadályozták meg a bérgyilkosságot

Egy időben megakadályozott gyilkosság feltételezett megrendelőjét, a bérgyilkost, valamint a közvetítőt is elfogták a Terrorelhárítási Központ (TEK) kommandósai és a Veszprém megyei rendőrök egy balatonfűzfői rajtaütés során.

2013.04.12 16:20Havariapress

A rendőrök és a terrorelhárítók előzetes bűnügyi információik alapján hajtottak végre összehangolt akciót április 9-én, egy balatonfűzfői ingatlanon.

A gyanú szerint egy 42 éves férfi - ismerősén keresztül - felbérelt egy bérgyilkost azzal, hogy végezzen korábbi üzlettársával. Az áldozat meggyilkolását, s vagyonának megszerzését kitervelő férfi egy balatonfűzfői ingatlanhoz csalta volt üzleti partnerét, majd a közelben várakozott, míg a 39 éves, Balatonfüreden lakó bérgyilkos elrejtőzött, s felkészült a gyilkosságra. A rendőrök és a kommandósok ekkor léptek közbe, megakadályozva a gyilkosságot.

A megbízót és a bérgyilkost, valamint a kettejük között közvetítő 46 éves férfit is elfogták. A három, emberölés előkészületével meggyanúsított férfit őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.