Telefonon várták a gyilkos parancsot

Rossz embert öltek a bérgyilkosok: nem nézték meg az SMS-t

Rossz célpontot ölt meg két bérgyilkos, akik most börtönben várják az ítéletüket: egy SMS-ben kapták volna meg a végső parancsot, de nem olvasták el, amikor csipogott a telefon.

2012.12.03 07:29ma.hu

Beismerték a bérgyilkosok, hogy rossz áldozatot lőttek le, miután nem olvasták el a telefonjukra érkező SMS-t: így várták volna az utasítást, hogy pontosan ki lenne a célpont. A két olasz gyilkos, akik jelenleg Nápolyban élvezik a fegyőrök vendégszeretetét, egy bérházban várták megbízójuk, egy nő üzenetét, aki ugyanabban az épületben volt és az utolsó utasítás szerint SMS-ben közölte volna velük, hogy a célszemély elindult kifelé.

Csakhogy valaki más épp ugyanabban az időben küldött a bérgyilkosoknak egy teljesen eltérő tartalmú üzenetet, amit ők nem olvastak el, csak hallva az üzenet érkezését jelző csipogást, az első férfit lelőtték, akit kilépni láttak az ajtón. Az ártatlan áldozat a 30 éves Pasquale Romano volt, akinek az igazi célponttal ellentétben semmi köze nem volt nemhogy a rivális maffiacsaládhoz, de egyáltalán semmilyen szervezett bűnözéshez - jelentette az olasz rendőrség egyik szóvivője.

"Később sem kértek bocsánatot a gyilkosságért, mindössze azt restellték, hogy ennyire hanyagok voltak" - egészítette ki a beszámolót a szóvivő az austriantimes.at című osztrák hírhonlap szerint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.