Titkosrendőrt bérelt fel a féltékeny férj

Bérgyilkost küldött neje internetes barátjára

Bérgyilkossal akarta megöletni egy 51 éves ausztrál férfi neje internetes barátját, mert azt hitte, hogy a felesége el akarja hagyni érte.

2012.01.31 14:29MTI

Bérgyilkost akart felfogadni egy féltékeny ausztrál férj, aki azt hitte, felesége el akarja hagyni az interneten megismert barátja kedvéért. Pechére azonban épp egy titkosrendőrt sikerült felfogadnia a gaz "csábító" meggyilkolására, a kiszemelt áldozatnak egyébként épp ez volt a szerencséje, mert a titkosrendőr nem az internetes barátot ölte meg, hanem a megbízót juttatta rácsok mögé. Tettéért hét év büntetésre ítélték.

A titkosrendőr nem véletlenül bukkant fel, hogy vállalja a megbízást. A férj ugyanis a munkahelyén egy kollégájának felfedte tervét, a kolléga pedig jobbnak látta, ha értesíti a rendőrséget. A hatóság emberei megkérték, hogy hozza össze a férjet a titkosrendőrrel, aki új-zélandi bérgyilkosnak adta ki magát "Moses" néven.

Személyesen is találkoztak, és a bérgyilkosság részleteinek egyeztetéséről a rendőr titokban hangfelvételt készített, amelyen a férj azt javasolja, hogy lökje a vetélytársat autóstul egy szakadékba, vagy lője le, esetleg fojtsa meg.

A feleség egyébként a netes barátot még egyetemi éveiből ismerte - adta hírül a The Sun című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.