Nem ért már be a kórházba a kismama

Metrón jött a világra - élete végéig ingyen utazhat!

Élete végéig ingyen metrózhat az a mexikói gyermek, aki a metróban született kedden - így döntött Mexikóváros polgármestere.

2013.05.03 14:08MTI

A gyermek 22 éves anyja a kórházba igyekezett a mexikóvárosi metrón, amikor fia a világra jött. A szülés nem a szerelvényen, hanem egy állomás peronján történt, levezetésében metróalkalmazottak, rendőrök és mentők segédkeztek.

Miguel Angel Mancera polgármester a világhálón jelentette be, hogy a gyermeket egész életére felruházza az ingyenes metróhasználat jogával. Mexikóvárosban egy metrójegy 3 pezóba - 55 forintba - kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.