Sosem szívlelte egymást a két férfi

Villástargoncával nyársalta volna fel a kollégáját

A két férfi sosem volt túl szívélyes egymással a német vásárcsarnokban, ám arra korábban senki nem gondolt volna, hogy egy villástargoncával támad egyik a másikra - épp mint egy középkori dárdával.

2013.05.02 08:14ma.hu

A német rendőrség vizsgálatot kezdett egy hipermarket alkalmazottja ellen, miután ő egy villás targoncával támadt egy kollégájára, és mint a lovagi lándzsával, úgy rontott neki régi haragosára. A csarnok többi dolgozója jól tudta, hogy a két férfi nem ápolt túl jó kapcsolatot egymással és rendszeresen hergelték egymást, a csúcspontot mégis az jelentette, amikor az egyik fel akarta nyársalni a másikat - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A 40 éves Uwe Eichmann az elmondása szerint épp egy áruszállítmányt rakodott a saját targoncájával egy kamionra, amikor azt látta, hogy régi haragosa teljes sebességgel, mintegy 30 kilométer per órával száguld felé. "Lelassítottam, hogy elengedjem, de aztán láttam, hogy szándékosan felém fordul és a targoncája két szarvát pontosan az én autóm nyitott ajtajának irányította. Sikerült az utolsó pillanatban kiugranom, de olyan volt, mint egy lovagi verseny a középkorban - az egyik ág úgy csusszant be a helyemre, mintha vajjal kenték volna meg" - mondta.

Az első rémület után azonnal az irodába rohant, ahol telefonon értesítette a rendőrséget, ők pedig rövidesen letartóztatták a 39 éves Michael Lehmannt. A rendőrség szerint a férfi már meg is tette a vallomását a történtekről és ez épp elegendő ahhoz, hogy gyilkossági kísérlet vádjával bíróság elé állítsák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.