Túlélte a borzalmas nyársalást

Sokkoló: seprűnyél szállt a mázlista sofőr agyába

Hihetetlenül szerencsésnek mondhatja magát az a sofőr, akit percekkel azután, hogy egy vadonatúj seprűt vásárolt, épp az új eszköz nyársalt fel.

2012.11.30 09:29ma.hu

Egyik szempontból szörnyű szerencsétlenség érte, a másikból viszont hihetetlen mázlistának mondható az a 60 éves orosz férfi, akinek egy fémnyelű seprű fúródott a koponyájába, percekkel azután, hogy azt megvette a boltban. Grigorij Amova egy barkácsáruházban vette az eszközt, majd elindult vele hazafelé, ám nem sokkal később karambolozott egy másik autóval, és a háta mögött lévő seprű egyenesen a fejébe repült.

A rémes esetet mégis túlélte, köszönhetően részben annak, hogy mindössze két centi mélyen hatolt be a fémrúd a fejébe, nem okozva ezzel életveszélyes agysérülést, részben pedig a sebészek kitartó munkájának: hét órás műtét során sikerült eltávolítani az idegen testet a férfi fejéből - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.