Esélye sem volt az életben maradásra

Acélrudak nyársalták fel: egyenesen a halálba száguldott

A szó szoros értelmében felnyársalta egy köteg acélrúd a túl nagy sebességgel haladó motorost, aki már nem kerülhette el a végzetét. FIGYELEM: MEGRÁZÓ RÉSZLETEK!

2013.04.24 08:48ma.hu

Megrázó látványban volt részük a kínai Szecsuán tartományban lévő Luzhou város járókelőinek, ahol egy különösen morbid baleset bolygatta fel az egyik csendes utcát. Egy motoros száguldott végig az egyébként nem túl széles útszakaszon, ám ott egy építkezésre készülő teherautó állt, felpakolva egy több méter hosszú acélrúd-köteggel. "A motorosnak semmi esélye sem volt, hogy megálljon, így egyenesen a teherautó hátuljába csapódott" - mondta az egyik szemtanú.

A rendőrség elmondása szerint a motoros túl nagy sebességgel száguldott végig az utcán, így mire észrevette a teherautót, sem kikerülni nem tudta, sem lelassítani. A rudak keresztülfúródtak a testén, ám a helyszínelés miatt még jó ideig le sem szedték onnan, "ott lógott, mintha még mindig a motoron ülne" - fogalmazott az egyik járókelő. A rendőrség a vizsgálat után megállapította, hogy a teherautó vezetőjét semmilyen felelősség nem terheli a motoros halálában - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

"A teherautó csak parkolt, a motoros viszont túl gyorsan ment a körülményekhez képest" - foglalta össze a tragikus baleset okát a rendőrségi szóvivő.

Az esetről készült képek az alábbi linkeken érhetők el (csak különösen erős idegzetű olvasóinknak javasoljuk!):
Fotó 1
Fotó 2
Fotó 3

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.