Két éve harcol az igazáért

Felkavaró fotó: nagyon elrontották a mellplasztikáját

Két évvel ezelőtt mindössze arra vágyott a fiatal nő, hogy egy kicsivel nagyobb mellei legyenek, mint amit a természet adott. Azóta ezerszer megbánta, hogy a sebész kése alá feküdt.

2013.04.10 12:30ma.hu

A szlovákiai Katarina Chladova kártérítést követel és a korrekciós műtétek árának megtérítését, miután két évvel ezelőtt botrányosan elcsúfították a melleit egy rutinszerűnek számító plasztikai műtét során. "Csak azt szerettem volna, ha egy kicsit nagyobbak lennének, aztán miután mindennek utánaolvastam, úgy döntöttem, elmegyek egy nyitrai orvoshoz. Összesen csaknem 3800 eurót (1,1 millió forint) költöttem a műtétre két évvel ezelőtt" - kezdte a beszámolót a rászedett nő.

Fotó: austriantimes.at

Nem sejtett semmi rosszat, egészen addig, míg a kötés le nem került a melleiről, az eléje táruló látvány azonban valóságos sokként érte. "Megdöbbentett az eredmény, de aztán az orvos arra kért, fizessem ki a korrekciós műtétet. Ám valahányszor hozzányúlt a melleimhez, csak még rosszabb lett az eredménye" - panaszolta a nő az austriantimes.at című osztrák hírhonlapban.

A Dubnicában élő fiatal nőt egy idő után már annyira zavarta a látvány, hogy már csak ormótlan ruhákat volt képes viselni, amelyek leplezték az alakját, és rettenetesen kínosan érezte magát akkor is, amikor a tengerpartra utazott és felvette az úszódresszét. A sebész, akit adatvédelmi okokra hivatkozva nem neveztek meg, mindezek ellenére sem tartja jogosnak Katarina kártérítési követelését és nem érti, miért lenne erre szükség.

"A mellei valóban nem a legszebben néznek ki, de ez izgatna a legkevésbé, ha az én feleségem volna" - magyarázta. A nő azonban kijelentette, hogy nem hagyja ennyiben, a bíróság majd eldönti, kinek van igaza, de mint mondta, harcolni fog, míg csak ki nem mondják, hogy ez a sebész egy kókler.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.