Nem plasztikai sebész művelte vele

Micsoda csípő! Körbefutni két és fél méter...

Két és fél méter a kerülete a világ legszélesebb csípőjének, Mikel Ruffinelli azt mondja, náluk a családban ez öröklődő tulajdonság és nem is nagyon töri magát, hogy lejjebb adjon belőle.

2013.01.22 07:29ma.hu

Mikel Ruffinelli láttán igazzá válik a klasszikus mondás: könnyebb átugrani, mint megkerülni, csípőjének kerületével mindenesetre kiérdemelte a világ legnagyobbikának kijáró címet. A Los Angelesben élő plus size modell és részmunkaidős gondozó büszke is a rekordjára és esze ágában sincs lejjebb adni méreteiből, sőt, elmondása szerint férje imádja, hogy így néz ki. Igaz, amikor megismerkedtek és később összeházasodtak, még kifejezetten sportos alkatú ifjú hölgy volt, csak az első gyermeke születése után, 22 éves korában kezdett terebélyesedni.

A 39 éves nő saját arányait tekintve kifejezetten darázsderekúnak mondható, az ugyanis mindössze egy méter kerületű, és ezt nem is mulasztja el kiemelni az öltözködésével. "Néhányan azt feltételezik, hogy az alakomhoz plasztikai műtétek is hozzájárultak, de minden, ami rajtam van, teljesen természetes" - magyarázta a The Daily Telegraph idézése szerint. "A négy gyermekemnek köszönhetem, és annak, hogy a családban mindenkinek nagy a csípője" - fűzte hozzá.

Méretei mindazonáltal gyakran okoznak neki problémákat is. "Ha repülővel utazok, mindig két helyre kell jegyet vennem, mert egy ülésbe nem férek, így viszont elég sokba kerül. Az ajtókon sokszor csak oldalazva tudok átmenni, és a zuhanyfülke ajtaját sem tudom becsukni." Véleménye szerint viszont a hozzáállása bizonyítja, hogy az élet igenis szép. "Imádom az alakját, de elsősorban a személyisége fogott meg. Nagyon édes az egész jelleme!" - lelkendezett a férje is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.