Plasztikázva tartósabb a házasság?

Egyformára műttette magát a jegyespár, hogy boldogabbak legyenek

Plasztikai operáción esett át egy kínai jegyespár, mert a hagyomány szerint minél jobban hasonlít egymásra a két szerelmes, annál boldogabb és hosszabb lesz a házasságuk.

2012.08.28 17:29ma.hu

Plasztikai sebészhez ment egy közép-kínai, Wuhan-beli jegyespár, hogy mindkettőjükön egy-egy apróbb beavatkozást végezzenek el, így mire oltár elé állnak, az eddiginél jobban fognak hasonlítani egymáséira a vonásaik és ezáltal tartósabb legyen a házasságuk. A kínai hagyomány ugyanis úgy tartja, hogy a szerelmesek minél inkább egyformák, annál boldogabban és annál nagyobb szerencsében fognak élni.

Arról egy szó sincs ebben a bizonyos legendában, hogy engedélyezett-e a hasonlóság mesterséges fokozása, mindenesetre a vőlegény, Feng Lu felemeltette a szemhéját, Li Xiang pedig az orrát szélesíttette meg, hogy ezáltal még több arcvonásukban egyezzenek. A beavatkozást pont egy nappal a kínai Valentin nap (augusztus 23.) előtti napon végezte el a sebész, az októberi nagy napig így épp elegendő idő marad a műtét utáni regenerációra - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.