Nem éri be a kacsaszájjal, Jessica Rabbitot akar

Nem bír leállni: rajzfilmesre plasztikáztatná a száját

4500 euró után sem elégedett egy orosz nő a plasztikai beavatkozások végeredményével, pedig szája már most is leginkább az algaevő harcsára hasonlít, de ő egy rajzfilmfigura eltúlzott ajkait akarja a magáénak.

2011.11.24 14:29ma.hu / manna.ro

Kacsaszájú celebjeink nekünk is vannak, de egy orosz nő mindannyiukon túltesz: nem elég, hogy szája már most is brutális méretűre lett dagasztva szilikonnal, a többszöri műtétbe fektetett 4500 eurós összeg ellenére úgy érzi, még mindig nem érte el a tökéletes végeredményt. Hogy sebésze jobban megértse, mire is vágyik, egyetlen névvel felelt: Jessica Rabbit.

Fotó: manna.ro


Ezzel még nem lenne nagy probléma, ám a nevezett "hölgy" valójában egy rajzfilmfigura, és ahogy az már lenni szokott, a rajzolók egy kissé eltúlozták ajkai méretét. A Kristina néven ismert nőt azonban nem lehet eltántorítani tervétől, és ezért nincs az a pénz, amit nem adna meg.

Hogy miből állja a költségeket, azt nem tudni, de azt elárulta Kristina, hogy példaképének tartja Jessica Rabbitet, a véleménye szerint legtökéletesebb nőt, aki csak létezhet. Bár alapvetően saját magával is elégedett, és csak a szájával hívja fel magára a figyelmet, a 22 éves nő már elhatározta, hogy amint a száját sikerül formára szabatnia, utána apró igazításokat csináltat a mellén és az orrán is.

Azt pedig kifejezetten sikernek könyveli el és a saját elméletét erősíti, hogy az emberek az utcán rendszeresen megállítják és azt kérik, hadd készíthessenek egy közös fotót vele.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.