Kelly Marshall dúskál a jóban az adófizetők pénzén

Durva! Mellplasztikára költötte a segélyt az 5 gyermekes anya

Öt gyermeket nevel öt különböző apától egy brit édesanya, aki a hozzá beérkezett pénz egy részéből aktuális szépészeti műtétjét finanszírozta.

2010.10.20 12:29ma.hu - Fotó: Closer

Jól megalapozta a jövőjét egy fiatal londoni édesanya - Kelly Marshall-nak összesen öt csemetéje van, öt különböző apától.

Az anyuka évente átszámítva több mint 10 millió forintos segélyt vesz fel a gyerekek után, és úgy véli: a pénzből a saját külsejének tökéletesítésére is jut bőven.

Kelly Marshall öt gyermekével - Fotó: Closer

További gyermekeket is tervez, sőt, további szépészeti beavatkozást is - számolt be a Daily Mail.

Kelly a lapnak elárulta: korábban a melleit csináltatta meg, ezekre megközelítőleg 1,5 milliónyi összeget költött. A következő műtéte alkalmával a szájába fecskendeznek majd szilikont, hogy elégedett legyen a formájával. Ezt követően hasplasztikát is szeretne.

Miss Marshall szerint a gyermekek sem bánják, ha az édesanyjuk jó kedélyű és elégedett magával. Nem rejtette véka alá, hogy a pénzből telik minden évben két külföldi nyaralásra, nemrég voltak Tenerifén és Cipruson is.

Kelly kijelentette: tisztában van azzal, hogy az adófizetők kiborulhatnak a műtétei hallatán, de úgy véli ő mindezt megérdemli, ugyanis nagyon jó anya.

Tejfölfehér, töttyedt melleit mutogatta a focistaszerető

Kelly csak a farmerjeit egy teljes gardróbban tartja - Fotó: Closer

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.