Másfél órán át telefonált a körözött férfi

"Segítség, rendőrség? Sajtburgert akarok!"

Másfél órán keresztül összesen kilencszer telefonált a rendőrségre egy férfi, hogy sajtburgert rendeljen, végül beletört a foga a falatba: bilinccsel érkeztek hozzá.

2013.02.28 15:29ma.hu / MTI

Kitartóan tárcsázta a rendőrség központi segélyhívó vonalát egy 52 éves New Castle-i férfi és minden alkalommal azt jelentette be, hogy elfogyott a sajtburgere, sürgős utánpótlásra van szüksége. Az amerikai Indiana államban lévő város rendőrségének ügyeletese eleinte nem foglalkozott a férfi követelésével, helyette a komolytalan hívást újra meg újra megszakította, ám a nyolcadik hívásnál már az ő béketűrése is elérte a határt. Kedvesen elkérte a férfi címét, arra hivatkozva, hogy úgy könnyebb teljesíteni a kérését, majd elköszönt a türelmetlen - és vélhetően felettébb éhes - delikvenstől.

Nem telt bele sok idő, a telefon újra megcsörrent, és újra a sajtburgeres férfi volt a vonalban. A diszpécser az üdvözlő szavak után néhány másodperccel azt kérdezte a férfitől: "hallja, hogy kopognak?" A hívó fél igennel felelt és kiment ajtót nyitni, ahol első örömére a már nagyon várt rendőrök álltak, de a következő percben már nem volt olyan boldog a férfi. Az egyenruhások ugyanis nem egy egész rakomány sajtburgert hoztak neki, hanem egy bilincset, és azzal együtt vitték be őt a rendőrörsre.

Mint kiderült, kár volt annyira türelmetlenkednie: most nemcsak a segélyhívó indokolatlan használatát verik rá, de egy korábbi ügyében is "elfelejtett" megjelenni a bíróság előtt, így most duplán számíthat a felelősségre vonásra - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.