Majdnem egy tonnát nyom a rekordszendvics

Gigaburgert sütöttek: daru kellett hozzá!

Csaknem egytonnás sajtburgert készített egy kaszinó az Egyesült Államokban, ami világcsúcs, a rekordcímet már a helyszínen megerősítette a Guinness képviselője.

2012.09.04 15:29MTI

A rekorddal a Minnesota állambeli Black Bear kaszinó büszkélkedhet. Sajtburgerének átmérője 3 méter volt, tömege 914 kilogramm. A helyszínen tartózkodott Philip Robertson, a Guinness Világrekordok szerkesztőségének ellenőre, aki rögvest hitelesítette a csúcsot, és egy füst alatt meg is kóstolta a gigaburgert, amelyet igazán jóízűnek mondott. A korábbi világcsúcs csupán 4 mázsás burger volt.

Ha valaki el akarja készíteni a kaszinó "termékét", íme a recept: végy 27 kiló szalonnát, 23 kiló salátát, 23 kiló hagymát, 18 kiló sajtot, ugyancsak 18 kilónyi uborkát, majd négyórás munkával készíts egy 3 méter átmérőjű burgerzsemlét - no és egy darut, hogy mindezt meg tudd emelni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.