15 százalék kedvezményt ér a lőfegyver

Ha fegyverrel megy pizzáért, olcsóbban ehet!

Kedvezményt kap az elviteles pizzája árából az, aki magával viszi a fegyverét, és még csak fenyegetőzni sem kell hozzá, a pizzéria tulajdonosa maga ajánlotta fel az akciót.

2013.02.21 15:29ma.hu

Egy AK-47-est lóbálva lépett a férfi az Amerika keleti partján fekvő Virginia Beach egyik pizzériájába, ám a látványtól nemhogy nem kezdtek a vendégek hanyatt-homlok menekülni, még csak meg sem lepődtek a furcsa vendég láttán. Nem csoda: az All Around pizzériában állók jelentős részénél szintén volt valamilyen lőfegyver: a legkisebb, már-már tenyérnyi méretű kis pisztolyoktól a vadászpuskáig bármi fellelhető ott mostanában.

Nem, a vendégek még csak csoportos bűntényre sem készülődtek, és nem filmforgatásnak adott helyszínt az étterem. A tulajdonos, Jay Kaze azonban annyira elszántan támogatja a lőfegyverek birtoklásának jogát - természetesen engedéllyel -, hogy úgy döntött, egy alkalommal akciót szervez a fegyvertulajdonosoknak. Meghirdette hát, hogy aki magával hozza a pisztolyát vagy puskáját, az 15 százalékkal kevesebbet fizet az elviteles pizzáért.

"Csak rövid időre terveztem az akciót, de a fogadtatás elsöprő sikert hozott, így hát gondolkozom azon, hogy állandóra változtatom a kedvezményt" - mondta a tulajdonos a Mirror című lapban a múlt pénteken indult akcióról. Az eddigi statisztikák szerint vásárlóinak mintegy 80 százaléka élt a kínálkozó lehetőséggel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.