Feljelentést tettek

Pizzasütöde működött egy használtautó kereskedésben

Pizza sütödét és mosószertöltő üzemet is találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy Pest megyei használtautó-kereskedő vállalkozó telephelyén. Az ügyben feljelentést tettek a pénzügyőrök.

2012.10.10 09:24HavariaPress

Egy Pest megyei használtautó-kereskedés telephelyén tartottak ellenőrzést a NAV munkatársai a közelmúltban. A pénzügyőrök nagy megdöbbenésére egy pizza sütödét is találtak a telephelyen, ami után a vállalkozó nem fizetett adót és nem is szerepeltette a könyvelésben. Ezután a pénzügyőrök a telephely egy zárt épületét akarták ellenőrizni, de a tulajdonos nem volt hajlandó beengedni őket, mondván, azt bérbe adta. 

Ekkor váratlanul egy munkás lépett ki az épületből, aki a hozzá intézett kérdésre elmondta, ő tölti a mosószereket, és reggel azt mondták neki telefonon, ne jöjjön ki az épületből, amíg mozgást lát. A NAV munkatárai a 120 négyzetméteres csarnokban egy illegális mosószertöltő üzemet találtak, ahol nagy halomban álltak az ismert márkajelzésekkel ellátott dobozok és flakonok, amikbe ismeretlen eredetű és minőségű folyadékot töltöttek. A pénzügyőrök az 5 millió forint értékű hamis védjeggyel ellátott mosószereket és öblítőket, különféle csomagolóanyagokat, valamint a palackozó készüléket lefoglalták. A NAV az ügyben áru hamis megjelölése, illetve iparjogok megsértése miatt feljelentést tett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.