Nem állt meg a bejárat előtt.

Kocsival ment a pizzériába - de úgy igazán!

Autóval ment pizzázni, de nem egészen úgy, ahogy rendesen szokás: ki se szállt a kocsijából az éhes vendég, úgy hajtott az étterembe.

2013.01.11 15:29ma.hu

Félreérthetett valamit az amerikai Nebraska államban egy autós, amikor Lincoln városban pizzázni támadt kedve: az étterem nem rendelkezdett drive-in részleggel, ő mégis autóval akarta a rendelését intézni, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy nem parkolt le az üzlet előtt és sétált be a két lábán, hanem kocsistól behajtott az étkezdébe. Külön pikantériája az esetnek, hogy a pizzéria nem úgynevezett "beülős" étterem, csupán néhány szék található benne, hogy legyen hol leülni, míg elkészül az elvitelre szánt étel.

A sofőrt, egy férfit kórházba szállították megfigyelésre, bár mint a The Daily Telegraph című napilap írta, nem tudni, megsérült-e egyáltalán és mennyire. Az egyik szemtanú elmondása szerint viszont különösnek tetszett, hogy a sofőr nem tűnt idegesnek, "olyan volt, mintha minden nap ezt csinálná" - olvasható a lapban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.