Vastag bírságra számíthat az autós

Autóval ment fel a lépcsőn: arra vitte a GPS

Borsos büntetésnek néz elébe az az autós, aki a svájci Alpokban minél közelebb szeretett volna leparkolni a sífelvonóhoz, ezért aztán felhajtott a lépcsőkön.

2012.10.10 17:29ma.hu

Izmos rendőrségi bírságra számíthat az a félkegyelmű sofőr, aki annyira vakon követte a navigációs rendszer utasításait, hogy autóval ment egészen a sífelvonó ajtajáig a svájci Alpokban. A szabadságát töltő férfi a biztonsági őrnek azt mondta, hogy a GPS segítségével megpróbálta megtalálni a liftet a parkolóban és minél közelebb megállni hozzá, addig meg sem állt, míg a kis műszer azt nem mondta: "megérkezett a célhoz".

Eközben egy cseppet sem furcsállta, hogy a lépcsőkön bukdácsol az autójával, ám nem a szabálytalan közlekedés az egyetlen ok, amiért vastagon fogott a rendőrség ceruzája: az Alfa Romeóját daruval kellett leemelni a teraszról. "Szó sem lehet róla, hogy elhajtson! Csörlővel kell kiemelni az autót és kifizeti a számlát" - mondta a hivatalnok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.