Hamar elkapták a miskolci autófeltörőt

Kukában végezte a GPS, mert nem mondta, hogy halló

Nem ismerte fel a GPS-t ezért kidobta a kukába az a miskolci autófeltörő, akit rövid idő alatt elfogtak a rendőrök.

2012.03.02 14:07ma.hu

Az autófeltörő a rendőrségi eljárást követően gyorsított eljárás keretében állt bíróság elé.

Az eljárás adatai alapján egy 45 éves miskolci férfi február 25-én a késő délutáni órákban egy a belvárosban parkoló autót feltört, majd a kocsiban lévő értékeket ellopta, mintegy 160 000 forint értékben. A tolvaj az autó belső szélvédőjén hagyott GPS készüléket is elvitte,
mivel azt hitte, hogy telefon. Később a készüléket eldobta, mivel rájött, hogy nem az.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi osztály Gépjármű alosztály munkatársai pár nap alatt elfogták az elkövetőt, akivel szemben lopás miatt indított eljárást a hatóság, amit gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással fejezett be. A taláros testület egy év hat hó szabadságvesztést szabott ki vele szemben. Az ítélet nem jogerős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.