Látványos világcsúcs

Világrekord kísérlet pénteken az Aréna Plázában!

Sinka Zsolt, az OXXO Energy Drink versenyzője egy rendkívül látványos világcsúcsot próbál beállítani!

2012.03.02 10:19ma.hu

Sinka Zsolt, az OXXO Energy Drink versenyzője, 22-szeres magyar rekorder, melyből 6 világrekord, most újabb világrekordra készül!

Március 2-án, pénteken 15.00 órától az Aréna Pláza lelátó részénél egyik leglátványosabb rekordjára készül, ugyanis a fogaival próbálja féken tartani a képen látható motort, melyen az OXXO Energy Tomracing Team pilótája tövig húzza majd a gázt!!!

Természetesen az OXXO Energy Drink összes olyan versenyzője ott lesz, aki nem éppen tesztelésen van, így találkozhatsz Kiss Norbival (kamionverseny), Lécz Gergővel (motokrossz), Tóth Ágotával (gyorskorcsolya), Vogel Adriennel (Lotus Ladies Cup), Székely "Penge" Pállal (darts), Ágics Lászlóval (biliárd), Volentér Balázzsal (gokart), az OXXO Energy Tomracing Team pilótáival, Major Benedekkel és Burkus Egonnal (Lotus Cup), Lajos Gyulával ( autókrossz ), Radírral és Pyroval (drift).

Találkozhatsz a versenyzőkkel, lehetőséged lesz autogramot kérni, vagy akár közös fotózásra is!

Gyere el Te is március 2-án, pénteken délután 15.00 órára az Aréna Plázába, és szurkolj együtt az OXXO Energy Drink csapatával Sinka Zsoltnak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.