Állatkínzásért kell felelnie

Falhoz csapta a kutyáját - bíróság elé kerül a gyilkos

Gyorsított eljárásban kívánja bíróság elé állítani a tatabányai rendőrség azt a férfit, aki a kutyáját brutális kegyetlenséggel ölte meg az engedetlensége miatt. MEGRÁZÓ RÉSZLETEK!

2013.02.20 11:29ma.hu

Egy járókelő értesítette a Tatai Rendőrkapitányságot, amikor a szeme láttára történt meg a brutális állatölés: egy 50 éves férfi a szerencsétlen állatot a hátsó lábainál fogva lendítette meg és úgy csapta a ház falának. A keverék kutya "bűne" az volt, hogy gazdája tilalma ellenére sokadjára is kikóborgott az utcára. Amikor a férfinak sikerült visszaterelnie a háziállatát a portájára, büntetésképp vágta a falhoz, ám a kutya olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy nem sokkal később bele is pusztult azokba.

A gazdát nem helyezték őrizet alá, de állatkínzás vétség elkövetésének alapos gyanújával eljárást indított ellene a városi rendőrség bűnügyi osztálya - értesült a ma.hu. Az illetékes hatóság egyúttal kezdeményezi a vádlott gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.