Kánikulában ült a tűzforró motorblokkon

177 kilométert utazott a motortérben a kutya - túlélte!

Forró teherautó-motoron utazott 177 kilométert egy eb Kaliforniában, ráadásul kánikulában, 37,8 Celsius-fokos hőségben, de túlélte.

2012.10.03 15:29MTI

A 11 kilós kutya észrevétlenül vackolta be magát a teherautó motorterébe, az 52 éves sofőrnek, Jaime Maganának nem volt tudomása arról, hogy potyautasa van. Csak akkor fogott gyanút, amikor megállt, az autó pedig enyhén megmozdult.

A vezető ezek után vizsgálódni kezdett, és szőrcsomót vett észre a bal első abroncson. Miután felnyitotta a motorháztetőt, felfedezte a kutyát, amely meglehetősen alélt állapotban volt.

A férfi azonnal állatmentőt hívott, a kutya pedig a légkondicionált kocsiba kerülve egyből felélénkült. Az eb gazdáját keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.