Addig csent el pénztárcákat, míg újra elfogták

Imádja a börtönt: két óra alatt "visszalopta" magát

Szabadulása után két órán belül visszalopta magát a börtönbe egy férfi Csehországban: azért csent el pénztárcákat, hogy visszajuthasson a rács mögé.

2013.01.31 17:29MTI

A 42 éves Pavel Hricnek nem volt kedve találkozni a családjával, a szíve inkább a börtönbe húzta vissza. Két órán át fáradozott azzal, hogy táskákat és tárcákat lopjon, mígnem végre sikerült ismét rács mögé kerülnie - adta hírül a brit Metro újság.

Mint utólag kiderült, a férfi feleslegesen lopkodott, mert tévedésből engedték ki, és lopás nélkül is visszakerült volna a börtönbe, de így legalább bebiztosította, hogy még tovább maradhasson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.