Mindenáron börtönbe akart jutni

Bankot rabolt: egy dollárt követelt

Minden vágya az volt egy pennsylvaniai férfinek, hogy börtönbe jusson, és ezért semmitől sem riadt vissza: képes volt egy dolláros bankrablásra is, hogy rácsok mögé zárják végre!

2012.10.11 07:29ma.hu

Mindössze egyetlen dollárt követelt egy pennsylvaniai férfi egy bankban, célja nem a meggazdagodás, hanem sokkal inkább az volt, hogy bejuthasson végre egy állami szövetségi börtönbe. A Northern Cambria-i bankban törzsügyfélként tartották számon, így aztán érthető a pénztáros megdöbbenése, amikor az általa jól ismert Jeffrey McMullen csekkszelvény helyett egy cetlit csúsztatott elé, amelyre ráírta, hogy ez egy bankrablás és azonnal adjanak neki a kasszából egyetlen dollárt.

A pénztáros eleinte meg volt győződve róla, hogy az 50 éves férfi csak tréfálkozik velük, ezért nemes egyszerűséggel csak elköszönttőle. McMullen ekkor egy másik ablakhoz ment, ahol hangsúlyozta, hogy ez tényleg bankrablás, úgyhogy haladéktalanul adják át neki a követelt összeget. Mivel nem egészen sikerült megérteni az ügyfél szándékát, az egyik alkalmazott elmondta a rendőrségnek, hogy a saját pénztárcájából vett ki egy egydolláros bankjegyet és azt próbálta átadni a követelőző férfinek.

Végül aztán mégiscsak értesítették a rendőrséget, mert a férfi annyira ragaszkodott az eredeti szándékához, letartóztatása után pedig megjelölte azt a konkrét börtönt, amelyikbe be akar kerülni. A rendőrség azt mondta, egyelőre fogalmuk sincs, mi vezérelte McMullent és miért épp abba a fegyintézetbe szeretne jutni, de egyelőre be kell érnie a megyei börtön vendégszeretetével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.