Öt hamis személyije is volt

Jack Nicholson fotójával ellátott igazolvánnyal próbált bankszámlát nyitni

Jack Nicholson fényképével ellátott személyi igazolvánnyal próbált bankszámlát nyitni egy szélhámos Brazíliában, jóllehet egyáltalán nem hasonlít az amerikai filmsztárra.

2012.03.03 14:07MTI

Nicholson 74 éves, a csaló pedig még csak 41. A legnagyobb hasonlóság köztük, hogy mindketten férfiak, és hogy Nicholson általában a törvénnyel szintén hadilábon álló szereplőket testesít meg a filmekben. Mindezek ellenére a bankban azonnal felismerték a világ egyik legismertebb színészének fotóját, és azt is észrevették, hogy nem Nicholson áll előttük. Azonnal értesítették a rendőrséget, ám a férfi nem várta meg őket.

3 héttel később fogták el. Letartóztatásakor további öt hamis irat volt nála, de azok között már nem akadt hollywoodi híresség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.